Over ons

Over Joy fashion furniture

Laat je verrassen in een eigentijds mini-warenhuis, waarin de producten in een huiselijke sfeer worden gepresenteerd. 

Met Joy Fashion Furniture is een droom verwezenlijkt. De droom om de consument een winkel te bieden waarin een relaxte sfeer prioriteit nummer één is. Door een huiselijke sfeer te bieden willen wij dit verwezenlijken. Uit eigen ervaringen hebben wij besloten om alles in de winkel verkoopbaar te maken. Vaak hebben wij ervaren dat die ene gave stoel waar je in wacht bij de paskamers niet te koop is. Het verkoopadres dan? Die stoel staat er al járen! Bij ons kan die stoel dus ook daadwerkelijk meegenomen worden. Ideaal toch!

Daarnaast zijn de producten die in onze winkel liggen zorgvuldig gekozen met een voorliefde voor regionaal talent. Bij de keuze van merken kijken wij niet alleen naar het product, maar ook de productie. Hierin wegen we de duurzaamheid van een product mee, het verhaal achter het product en achter de leverancier en kijken we of het in het plaatje past dat we momenteel hebben staan. Een goede klik is niet alleen belangrijk met de klant, maar ook met de leverancier. Samen bouwen we aan de toekomst!

Vind ons naast onze website ook op Instagram, Instagram, Facebook

Wie zijn wij?

Na acht jaar te hebben gedroomd over deze dag opende Joy op 15 december 2018 Joy Fashion Furniture in het centrum van Sittard. In mei 2019 volgde het online filiaal.

Kijk rond, raak geïnspireerd en koop je favoriete artikelen direct online! Joy Fashion Furniture meer beleven dan op je beeldscherm? Bezoek ons in Sittard!

Joy Wiggers

Eigenaar, oprichter en bedenker van Joy Fashion Furniture

Jasmin Dekker

Winkelmedewerker